gtag('config', 'GA_MEASUREMENT_ID', { 'user_id': 'USER_ID' });
top of page

Private policy

 

 

Denne personvernserklæringen forteller deg hva du kan forvente når du gir informasjon til Kyndill AS

 

Brukere av vår nettside

 

Google Analytics

Når noen besøker kyndill.no bruker vi en tredjepartstjeneste, Google Analytics, for å samle inn standard logginformasjon for Internett og detaljer om besøksadferd. Vi kan bruke denne informasjonen til å bestemme hvor mange som besøker forskjellige deler av nettstedet, og hjelpe oss med å skreddersy brukeropplevelsen over tid. Denne informasjonen behandles på en måte som ikke identifiserer noen. Vi lager ikke, og lar ikke Google gjøre, noen forsøk på å finne ut identiteten til enkeltpersoner som besøker nettstedet vårt. For å velge bort sporing av Google Analytics på alle nettsteder, besøk http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er alfanumeriske identifikatorer som et nettsted overfører til datamaskinens harddisk gjennom nettleseren din for opptaksformål. Kyndill.no bruker informasjonskapsler for bl.a. å logge deg på nettstedet og registreringer til seminarer osv.

 

 

Personer som mottar elektronisk og/eller fysisk post fra Kyndill AS

Kyndill AS kommuniserer med våre kunder/klienter og andre som bruker eller berører temaet lysdesign. Du kan motta elektronisk eller fysisk post fra Kyndill, som informerer om nyheter om kommende seminar, arrangementer etc. Vi vil gjerne fortsette å informere deg om dette, men hvis du ikke ønsker å motta det, kan du gjøre det på avmelding@kyndill.no, og vi vil straks fjerne deg fra vår mailingliste.

 

bottom of page